Header Ads

Sverige: Stor ansökan om verb på svenska smäller


Att lära sig ett andraspråk har blivit nödvändigt och oumbärligt, särskilt för arabiska invandrare och flyktingar, och att inte kunna tala språket i det land där de har bosatt betyder svårigheten att kommunicera med andra.
Det finns många applikationer av Android och iPhone som låter dig lära dig vilket språk du vill använda idag för dem som är intresserade av att lära sig svenska. Vi kommer att ge dig en ansökan baserad huvudsakligen på handlingar på svenska på Play-marknaden. Tiderna
Lycka till alla


Lär dig tolka svenska verb med denna interaktiva applikation. Med över 130 regelbundna och oregelbundna grundläggande verbs är Svenska Verb Blitz ett tydligt och effektivt sätt att uppdatera och granska dina grammatikkunskaper samt utöka ditt ordförråd varje dag.
Förutom referensbeteckningen finns det fyra metoder för att studera den intensiva testningen och din förmåga
- Testkälla: Känner du till varje åtgärds betydelse?
Citat: Kan du bestämma rätt verb formel för engelsk översättning?
 Match: Kan du ange när de svenska och engelska meningarna matchar? Försök att få tio raka!
Förlorat ord: Kan du förklara det saknade ordet i meningen?
Du kan välja att spela med de åtgärder du angav som gjort i huvudmenyn, eller mot en extra utmaning bankar hela verben. Appen kommer att spåra din prestanda, så du kan när som helst kontrollera de svåraste inmatningarna.För att ladda ner programmet direkt härifrån
De valda verben representerar några av de mest använda svenska orden, så Swedish Verb Blitz är också ett utmärkt sätt att öka och öva varje dag ordförråd också!
Att använda verb är ett bra sätt att förbättra svenska. Lär dig lycklig!

Önskar dig framgång


ليست هناك تعليقات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.