Header Ads

Sverige: Det bästa sättet att söka och få körkort i Sverige


Körkort i Sverige: Körkort är ett officiellt dokument som ges till vissa personer i Sverige för att tillåta innehavaren att köra alla typer av motorfordon i EES. 18 år är lägsta ålder för att få en fordonslicens
Steg för att få ett svenskt körkort

1. Ansök om ett läromedel
2. Utbildning i ledarskap
3 - studera de teoretiska reglerna om ledarskap
4 - Att göra riskutbildning - riskutbildning
5. Reservtid för körprov.
1 - Läranderätt
Processen att erhålla ett svenskt körkort börjar med att ansöka om körkortstillstånd. Fyll i ansökan om elevens tillstånd och kontrollera hälsa och syn. Blanketten heter "Ansökan körkortstillstånd + hälso & synntyg" och måste skickas till Transportstyrelsen. (Information på svenska).
- Hämta ett visuellt hälsointyg (synntyg) och lägga till det i din ansökan
- Signera ett hälsointyg som kommer i form av ett formulär som bekräftar att du inte har några sjukdomar som kan påverka din körförmåga.
- Betalning av ansökningsavgift (220 kr).
Lycka till slav



2 Ledarskapsutbildning
När du har (ditt utbildningsbevis) - du är nu redo att börja träna! Du kan betala för en betald kurs på körskolan eller träna gratis med en kompis, förälder eller partner och din tränare kallas en handlare.
3 Teoretiska regler för ledarskap
Det rekommenderas att du lär dig de teoretiska reglerna om ledarskap under din träningsperiod. Körskolor har många källor till lärande. Om du väljer att inte gå till en körskola kan du lära dig de teoretiska reglerna genom att läsa instruktionsboken -
4. Riskutbildning
Du måste göra riskutbildning. Denna träning är obligatorisk och består av två delar.
Den första delen är teoretisk och kommer att lära dig om farorna med alkohol, droger och trötthet under körning.
Den andra delen fokuserar på hastighetsproblem. Huvudaspekten i detta avsnitt är halkbana slip-träningen, där du ska testa din förmåga att köra i extrema körförhållanden på en isig väg. När du är klar får du ett giltigt certifikat i 4 år.).
5. Testtid
Teoretiskt test - Kunskapsprov
Mer kan hittas här
Slutligen, det sista steget! Du kommer att börja det teoretiska testet kunskapsprov och sedan det praktiska testet förarprov.
Du gör det andra testet oavsett det första resultatet
Lycka till alla

ليست هناك تعليقات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.