Header Ads

Sverige Learn Swedish: Grundläggande svenska ord och fraser för nybörjare Gratis Det perfekta sättet att lära sig språk  


Lär dig svenska med 5 minuters daglig träning. Mondly är den snabbaste lösningen som lär dig grundläggande svenska ord och fraser för konversation. ,

 Det finns också lektioner tillgängliga för svensk grammatik
Med Mondly kan du lära dig svenska fraser och fraser med dagliga lektioner online. Denna ansökan är ett effektivt sätt för nybörjare att studera verb, uttal och hur man talar som talare på svenska.
Det distinkta sättet att lära sig språket. Borte från det traditionella sättet att lära sig språket. Mondly har ett annat tillvägagångssätt, till skillnad från traditionella språklektioner.
Applikationen startar genom att lära dig den grundläggande konversationen och börjar snabbt spara sökorden, använda dem för att skapa meningar och fraser, och i slutet av 45 minuter kommer du att kunna spela upp den konversationen med din röst. Det är ett effektivt sätt att lära sig svenska fraser.
Lycka till



 Du får inte ett positivt betyg om du inte talar svenska korrekt. Detta kommer att förbättra ditt uttal.
. Mondly lär dig svenska vokabulär som erbjuder dig grundläggande ord och fraser. Ansökan delar inlärningsprocessen i korta lektioner och sätter dem i grupper under olika klassificeringar.
• Lär dig svensk konversation. Konversation. Det hjälper dig att bygga grundläggande svenska ordförråd med namn och verb som används och tala tydligt på svenska.
• Verbs verb. Om du vill lära dig mer under kursen klickar du bara på svenska verb. Jag får fullskärmsdiagram, inklusive översättning. Det är snabbare och bättre än ordlistan.
Meningsfull statistik Appen använder smarta rapporter, så du kan alltid hålla reda på dina framsteg. Bygg ditt ordförråd steg för steg, och det blir bättre dag för dag.
 Ansökan kan nås här
I slutet av svenska lektioner och innan du vet kommer du att vara skicklig 5000 ord och ord är mycket användbara, du kommer att vara i snabb takt för att lära sig ett nytt språk
Lycka till


ليست هناك تعليقات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.